Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.soveltuvuuskoe.fi.

Sivustoa ylläpitävät Suomen Olympiakomitea ja Huippu-urheilun instituutti KIHU.

  • Suomen Olympiakomitea
  • Valimotie 10, 00380 Helsinki
  • p. (09) 3481 21
  • Huippu-urheilun instituutti KIHU
  • Rautpohjankatu 6
  • 40700 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 781 1500
  • Sähköposti: tietosuoja@kihu.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

WWW-sivustoa käyttäessä päätelaite noutaa sisältöä WWW-palvelimelta. WWW-palvelimen lokimerkintöihin tallentuu automaattisesti tiedot käyttäjän IP-osoitteesta, sovelluksen sisällä avatuista näkymistä ja käyttöajankohta. Lokimerkintöihin saatetaan tallentaa käyttäjän laitteen valmistajan nimi sekä laitteen ohjelmistoversio.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

YouTube-videot

Olemme sisällyttäneet YouTube-videoita sivuillemme, jotka ovat tallennettuina https://www.youtube.com- sivustolla, ja joita voi toistaa suoraan verkkosivuillamme. Kun toistat videoita, voidaan käyttäjän IP-osoite ja selaimen versiotiedot lähettää YouTubelle.

Käymällä verkkosivustolla YouTube vastaanottaa tiedon, että olet vieraillut verkkosivustomme alasivulla. Jos olet kirjautuneena sisään Googlella, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tietojasi liitetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. YouTube tallentaa tietosi käyttäjäprofiileina ja käyttää niitä mainontaan ja/tai kysyntälähtöiseen verkkosivujen suunnitteluun. Tällainen arviointi toteutetaan erityisesti (myös kirjautumattomien käyttäjien kohdalla) kysyntään suunnatun mainonnan tuottamiseksi ja ilmoittaa muiden sosiaalisen verkoston käyttäjille toiminnastasi verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi.

Lisätietoja YouTuben tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä saat tutustumalla tietosuojakäytäntöön. Sieltä löydät myös lisää tietoa oikeuksistasi ja asetuksista, jotka suojaavat yksityisyyttäsi:

https://policies.google.com/privacy. Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Tarkastus- ja tiedonsaantioikeus

Sinulla on oikeus vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Lisäksi sinulla on oikeus koska tahansa tarkastaa, mitä henkilötietojasi rekisteriin on talletettu. Jos haluat esittää korjauspyynnön tai käyttää tarkastusoikeuttasi, ota yhteyttä tämän tietosuojaselosteen viimeisessä kohdassa mainittuun yhteyshenkilöön.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

WWW-palvelimelle tallennetut lokitiedot säilytetään enintään 1 vuoden ajan. Tämän jälkeen merkinnät poistetaan automaattisesti.

Lisätiedot

Tietosuojayhteyshenkilö KIHUlla: tietosuoja@kihu.fi